Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 8 November 2010

2010.11.08 - Nyhetsbrev

Bruker man Cisco Intelligent Contact Manager og/eller Adobe Flash er det tid for å oppdatere, da begge produktene har svakheter som er tettet i siste versjon.

Adobe Releases Security Update for Flash Player

Adobe har sluppet versjon 10.1.102.64 av Flash Player for Windows, Macintosh, Linux og Solaris. Den nye versjonen retter opp i flere sikkerhetshull, som i verste fall kunne føre til at en angriper fikk full kontroll over et sårbart system. Adobe melder i samme slengen fra om at en oppdatering for Android vil være klar innen 9. november.
Referanser
http://www.adobe.com/support/security/bulletins/apsb10-26.html

Cisco ICM Setup Manager multiple Remote Code Execution Vulnerabilities

Det har blitt påvist fire alvorlige svakheter i Cisco Intelligent Contact Manager. Svakhetene kan utnyttes til å få kjørt vilkårlig kode med SYSTEM-rettigheter på et sårbart system. Alle svakhetene befinner seg i komponenten "Agent.exe", er av type "buffer-overflow", og skyldes manglende input-validering av data som sendes til den lyttende porten 40078/TCP. Typisk angrepsvektor vil være fra internt nett, da god FW-praksis tilsier at denne porten vanligvis er blokkert fra internett.
Anbefaling
Bruk Cisco Intelligent Contact Manager 7.0 eller nyere
Referanser
http://www.zerodayinitiative.com/advisories/ZDI-10-232/
http://www.zerodayinitiative.com/advisories/ZDI-10-233/
http://www.zerodayinitiative.com/advisories/ZDI-10-234/
http://www.zerodayinitiative.com/advisories/ZDI-10-235/

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>