Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 6 May 2011

2011.05.06 - Nyhetsbrev

Microsoft har sluppet ut informasjon om neste ukes oppdateringer. Lastpass.com melder i et blogginnlegg at de kan ha blitt utsatt for et datainnbrudd.

Microsoft Releases Advance Notification for May Security Bulletin

Microsoft har sluppet informasjon om neste ukes oppdateringer. Det skal denne gangen være snakk om to oppdateringer. Den ene oppdateringen blir rangert som kritisk og slippes for Microsoft Windows. Den andre oppdateringen klassifiseres som viktig og blir sluppet for Microsoft Office.
Referanser
http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/ms11-may.mspx

Lastpass.com melder om mulig datainnbrudd

Lastpass.com har i et blogginnlegg onsdag kveld denne uken informert om at hackere muligens har fått tilgang til brukerdatabasen deres. Tirsdag morgen hadde de oppdaget unormal trafikk som ikke kunne forklares. På dette grunnlag tvinger de nå alle brukere til å skifte passordet til tjenesten.
Referanser
http://blog.lastpass.com/2011/05/lastpass-security-notification.html
http://krebsonsecurity.com/2011/05/lastpass-forces-users-to-pick-another-password/

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>