Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 20 May 2011

2011.05.20 - Nyhetsbrev

Microsoft har sluppet en ny versjon av EMET, og det rapporteres om en Sony webserver som er kompromittert og brukes til phishing.

F-Secure melder om phishing site på Sony webserver

F-Secure melder om at de har funnet en phishing side på en Sony webserver som retter seg mot et Italiensk kredittkort selskap. Server som er kompromittert brukes til Sony Thailands offisielle nettside.
Referanser
http://www.f-secure.com/weblog/archives/00002160.html

Microsoft Releases New Version of EMET

Microsoft har lansert en ny versjon av EMET (Enhanced Mitigation Experience Toolkit), som har som hovedmål å motvirke exploit-forsøk. EMET gjør det mulig for brukere å iverksette sikkerhetstiltak som skal gjøre det vanskeligere for en angriper å utnytte programvaresvakheter. For mere informasjon om verktøyet, viser vi til Microsofts bloggpost.
Referanser
http://blogs.technet.com/b/srd/archive/2011/05/18/new-version-of-emet-is-now-available.aspx

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>