Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 24 June 2011

2011.06.24 - Nyhetsbrev

Apple har sluppet oppdateringer og LulzSec slipper dokumenter tilhørende politiet i Arizona.

Apple slipper sikkerhetsoppdateringer

Apple har sluppet Mac OS X v10.6.8 og Security Update 2011-004. Oppdateringen retter 39 svakheter. Brukere av OS X bør oppdatere så fort som mulig.
Referanser
http://isc.sans.org/diary.html?storyid=11092&rss

LulzSec publiserer sensitive dokumenter som mottiltak mot immigrasjonslov

LulzSec har i løpet av natten publisert sensitiv data som tilhører politistyrkene i delstaten Arizona i USA. Aksjonen er visstnok et mottiltak til en kontroversiell amerikansk immigrasjonslov - som innebærer at immigranter i Arizona til enhver tid må bære med seg papirer for å bevise at de har lov til å befinne seg i landet.

LulzSec hevder at de sensitive dataene inkluderer personlige epost-korrespondanser, navn, telefonnumre, passord og interne manualer med mere.

Publiseringen av disse dokumentene virker mer politisk ladet enn det som er vanlig for LulzSec. De kommenterer da også på Twitter: "In response to the unusual style of our press release... this one was written by an anonymous allied ship, not The Lulz Boat. :)"
Referanser
http://thepiratebay.org/torrent/6490796/Chinga_La_Migra
http://www.boingboing.net/2011/06/23/breaking-lulzsec-lea.html

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>