Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 16 August 2011

2011.08.16 - Nyhetsbrev

Symantec har publisert en sikkerhetsoppdatering for 12 Veritas produkter.

CNET har satt sammen en oversikt over alle høyprofilerte hackerangrep siden mars i år.

Oversikt over høyprofilerte dataangrep det siste halve året

CNET har publisert en oversikt over høyprofilerte dataangrep som har funnet sted siden mars i år.
Referanser
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Apf9SIxJ8Cm_dGxuNUJjbmM5LU40bVdWaFBVcTZPN3c&hl=en_US&single=true&gid=0&range=A2%3AJ95&output=html

Symantec Veritas Enterprise Administrator Service Multiple Buffer Overflow Vulnerabilities

Symantec har publisert en oppdatering som tetter et sikkerhetshull i Veritas Enterprise Administrator service (vxsvc). Sikkerhetshullet kan kun utnyttes om man har tilgang til påloggingsvinduet til Administrator Service. Vellykket utnyttelse vil gi angriper full kontroll over systemet. Tjenesten er inkludert i en hel rekke med Symantec/Veritas produkter. Se link til Symantec for full oversikt over sårbare produkter.
Anbefaling
Begrens tilgang til admin interface til adminisitratorer.
Referanser
http://www.symantec.com/business/security_response/securityupdates/detail.jsp?fid=security_advisory&pvid=security_advisory&year=2011&suid=20110815_00

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>