Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 6 October 2011

2011.10.06 - Nyhetsbrev

Cisco har kommet med oppdateringer til sine produkter som retter flere svakheter. VMware har også kommet med en fiks for en sårbarhet Workstation og Player.

DoS svakhet i flere Cisco-produkter

Det har blitt oppdaget en svakhet i Cisco ASA 5500 Series Adaptive Security Appliances og Cisco Catalyst 6500 Series switches. Denne svakheten kan brukes av en angriper for å få en enhet til å restarte og dermed føre til tjenestenekt.
Anbefaling
Følg anbefalinger fra produsent
Referanser
http://www.cisco.com/en/US/products/products_security_advisory09186a0080b97900.shtml

Svakhet vedrørende autentisering i flere Cisco-produkter

Det har blitt oppdaget en svakhet i Cisco ASA 5500 Series Adaptive Security Appliances og Cisco Catalyst 6500 Series switches. Denne svakheten kan utnyttes for å forbigå autentisering og dermed gi uvedkommende tilgang til systemet.
Anbefaling
Følg anbefalinger fra produsent
Referanser
http://www.cisco.com/en/US/products/products_security_advisory09186a0080b97904.shtml

Svakhet i Cisco NAC Manager 4.8.X

Det har blitt oppdaget en svakhet i Cisco NAC Manager 4.8.X som kan gi en angriper uautorisert til systemet. Dette kan gi en angriper tilgang til sensitiv brukerinformasjon, inkludert brukerpassord og loggfiler.
Anbefaling
Installer oppdatering fra produsent.
Referanser
http://www.cisco.com/en/US/products/products_security_advisory09186a0080b97901.shtml

VMware Workstation / Player / Fusion UDF Filesystem Handling Buffer Overflow Vulnerability

En angriper kan lage en spesiell utformet ISO-fil med UDF-filsystem. Ved innlasting i VMWare kan denne utnytte en svakhet til å få kjørt kode på et sårbart system.
Anbefaling
Oppgrader
Referanser
http://www.vmware.com/security/advisories/VMSA-2011-0011.html

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>