Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 28 October 2011

2011.10.28 - Nyhetsbrev

Bloomberg skriver i dag om hvordan det kinesiske militæret angivelig skal ha hacket amerikanske satelitter. Experian har lagt frem en undersøkelse angående kostnader knyttet til tap av varemerke-verdi ved sikkerhetsbrudd. Apple har sluppet en ny versjon av QuickTime.

Amerikanske satelitter skal angivelig ha blitt hacket av Kina.

Bloomberg skriver i dag om hvordan det kinesiske militæret angivelig skal ha hacket amerikanske satelitter, blant annet gjennom en norsk bakkestasjon. Sakene ligger opptil flere år tilbake i tid. Dette et utdrag fra en rapport som skal publiseres neste måned av U.S.-China Economic and Security Review Commission.
Referanser
http://www.businessweek.com/news/2011-10-27/chinese-military-suspected-in-hacker-attacks-on-u-s-satellites.html

Tap av varemerke-verdi ved sikkerhetsbrudd

Experian har lagt frem en undersøkelse utført av Ponemon. Den tar for seg omfanget av skade knyttet til tap av varemerke-verdi ved sikkerhetsbrudd.
Referanser
http://www.darkreading.com/security/attacks-breaches/231901835/study-how-data-breaches-damage-brand-reputation.html

Apple retter flere svakheter i QuickTime for Windows

Apple har sluppet en ny versjon av QuickTime for Windows som retter en rekke svakheter. De mest alvorlige svakhetene kan føre til ekstern kodeeksekvering. Svakhetene har tidligere blitt rettet i QuickTime for OSX.
Anbefaling
Installer oppdatering fra produsent.
Referanser
http://support.apple.com/kb/HT5016

Full HTML-versjon av dagens nyhetsbrev.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>