Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 17 August 2017

2017.08.17 - Nyhetsbrev

Norsk mobilapp muliggjorde uthenting av fødselsnummer. Flere alvorlige svakheter i Drupal Core. Cisco fikser svakheter i flere produkter.

Norsk mobilapp muliggjorde uthenting av fødselsnummer

Appen "Trygg Reise" fra Tryg forsikring hadde manglende autentisering mot et bakenforliggende system. Ved hjelp av en proxy, var det mulig å få hentet ut informasjon om bileiere ved å slå opp på skilt-nummer. Info som kunne hentes ut var navn, adresse, forsikringer og fødselsnummer.
Referanser
https://www.digi.no/artikler/norsk-mobilapp-a[...]

Flere alvorlige svakheter i Drupal Core

Det har blitt sluppet en ny versjon av publiseringssystemet Drupal som utbedrer tre svakheter. En av svakhetene har blitt rangert som "kritisk".
Anbefaling
Oppdater til Drupal v8.3.7.
Referanser
https://www.drupal.org/SA-CORE-2017-004

Cisco fikser svakheter i flere produkter

Cisco fikser svakheter i produktene "Application Policy Infrastructure Controller" og "Virtual Network Function Element Manager".
Anbefaling
dfg
Referanser
https://www.us-cert.gov/ncas/current-activity[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>