Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 22 August 2017

2017.08.22 - Nyhetsbrev

Valutaplattformen Enigma hacket. Kritiske svakheter er fikset i Thunderbird 52.3.

Valutaplattformen Enigma hacket

Hackere har svindlet investorer i valuttaplattformen Enigma. Dette ble gjort ved at hackere kompromitterte Enigmas websider, e-post servere og Slack channel, for så offentliggjøre meldinger om forhåndssalg hvor deres egen digitale lommebok var mottaker av pengene. De mottok flere millioner kroner før svindelen ble oppdaget. Angriperne kom seg inn siden én av de ansatte gjenbrukte gamle passord og ikke brukte to-faktor-autentisering.
Referanser
http://www.theregister.co.uk/2017/08/21/enigm[...]

Kritiske svakheter er fikset i Thunderbird 52.3

Mozilla har gitt ut en ny oppdatering til Thunderbird, som fikser en rekke svakheter, blant annet 2 kritiske (CVE-2017-7800, CVE-2017-7801). Svakhetene kan føre til potensielt utnyttbar krasj.
Anbefaling
Det anbefales å oppdatere til nyeste versjon, Thunderbird 52.3.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>