Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 12 October 2017

2017.10.12 - Nyhetsbrev

Mozilla ute med sikkerhetsoppdateringer til Thunderbird. Hemmelige data om F-35 og andre våpensystemer stjålet.

Mozilla ute med sikkerhetsoppdateringer til Thunderbird

Mozilla har sluppet en sikkerhetsoppdatering som fikser flere ulike svakheter i Thunderbird. Én av oppdateringene er rangert som kritisk.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]
https://www.us-cert.gov/ncas/current-activity[...]

Hemmelige data om F-35 og andre våpensystemer stjålet

Digi melder at 30 gigabyte med sensitiv informasjon om flere forskjellige militære fly og fartøy, samt informasjon om våpen har blitt stjålet av en ukjent avansert trusselaktør. Innbruddet skjedde hos en australsk forsvarsleverandør. En av grunnen til at trusselaktøren fikk tak i denne informasjon var på grunn av mangel på IT sikkerhet. Den ukjente aktøren kom seg inn gjennom en gammel svakhet i en helpdesk-portal, men selskapet hadde mange Internett vendte tjenester som hadde admin-bruker med admin som passord. Disse ville gitt enda lettere tilgang til informasjonen som ble stjålet.
Referanser
https://www.digi.no/artikler/hemmelige-data-o[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>